امروزیکشنبه, 02 مهر 1396 13:52
1937
1996170

تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز آزمایشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، 30 فروردین‌ماه، روز آزمایشگاه را به جامعه علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.
متن پیام دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به شرح زیر است؛

بسمه تعالی
روز آزمايشگاه، روز پاسداشت انسان‌هاي متعالي است، روز سپاس از جان‌ها و انديشه‌هاي والایي كه در پويايي نظام طبابت خالصانه از خود گذشته اند و آينه وار در خدمت دردمندان بوده اند
فرارسیدن 30 فروردین، سالروز میلاد حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران زمین و روز آزمایشگاه، فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های سفیدپوشان این عرصه و راهگشایان و رمز گشایان طبیبان تقدیر و تشکر به عمل آید.
جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند. اینجانب باکمال احترام این روز رابه تمامی اعضای جامعه علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه های درمانی، بهداشتی و آموزشی تبریک عرض نموده و برای شما تلاشگران گرانقدر از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.

دکتر احمدی