امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:22
2030
2098344

تدوین هر چه سریعتر سیاست‌های ملی برای ایجاد و مدیریت شبکه خدمات آزمایشگاهی

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی،  زاد روز حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه را  به جامعه آزمایشگاهیان کشور تبریک گفت و از تلاش آنان  برای تضمین و ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و خدماتشان در عرصه پیشگیری، کنترل و ایجاد نظام مراقبت از بیماری‌ها قدردانی کرد.

به گزارش وبدا، دکتر هاشمی در این پیام از جامعه بزرگ آزمایشگاهی کشور خواسته است با همتی بلند، همدلی و کار گروهی منسجم هر چه سریع‌تر سیاست‌های ملی برای ایجاد و مدیریت شبکه خدمات آزمایشگاهی در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش را تدوین کرده و در عرصه برنامه‌ریزی کشوری و هدایت شبکه ارائه خدمات آزمایشگاهی و نظام ارجاع، گام‌های لازم را بردارند.

متن کامل پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز آزمایشگاه به شرح زیر است:

سی‌ام فروردین ماه زاد روز حکیم جرجانی فرصتی ارزشمند برای قدردانی از زحمات و خدمات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان کشور است.

همکارانی که با تلاشی گسترده، ضمن تضمین و ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی، در عرصه پیشگیری، کنترل و ایجاد نظام مراقبت از بیماری‌ها، خدمتی ارزشمند به نظام سلامت کشور و هموطنان عزیزمان ارائه می‌دهند.

دسترسی مردم به خدمات آزمایشگاهی معتبر، به موقع و اقتصادی، نیازمند مدیریت یکپارچه شبکه آزمایشگاهی و ایجاد ساختاری منسجم و سازماندهی آزمایشگاه‌های کشور است که شما باید برای این مهم در صف نخست و آماده خدمت باشید.

ضرورت وجود چنین ساختاری توسط سازمان بهداشت جهانی هم مورد تأکید قرار گرفته و کشورها ملزم به تدوین سند و برنامه ملی برای مدیریت یکپارچه خدمات آزمایشگاهی در نظام سلامت خود شده‌اند.

با توجه به تمامی محدودیت‌های سازمانی، تشکیلاتی و اقتصادی، آگاهی از خواسته‌های همکارانم در حوزه‌های گوناگون خدمات آزمایشگاهی و نیازهای مادی و معنوی این بخش، امیدوارم با همتی بلند، همدلی و کار گروهی منسجم بتوانیم هر چه سریع‌تر سیاست‌های ملی برای ایجاد و مدیریت شبکه خدمات آزمایشگاهی در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش را تدوین کرده، در عرصه برنامه‌ریزی کشوری و هدایت شبکه ارائه خدمات آزمایشگاهی و نظام ارجاع، گام‌های لازم را برداریم.

همچنین از جامعه فرهیخته آزمایشگاهیان کشور انتظار می‌رود برای افزایش مهارت‌های همکاران فعالیتی مستمر داشته، ضمن ارتباط با مراکز علمی کشور و مجامع بین‌المللی نسبت به ارتقاء دانش خود اقدام نمایند.

امیدوارم امروز آغازی بر دوره‌ای نوین در ارتقاء خدمات و رفع مشکلات باشد؛ روزتان مبارک و دعای خیر مردم همیشه عمر، همراه‌تان باد.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی