امروزدوشنبه, 30 بهمن 1396 09:01
30121
53125
28897638

ابراز رضایت پزشکان گنابادی مقیم مشهد از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی

جمعی از پزشکان گنابادی مقیم مشهد پس از بازدید مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، از امکانات و زیرساخت‌های فراهم شده در این مرکز ابراز رضایت و خرسندی کردند.                                                                        برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
به گزارش وب‌دا، جمعی از پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص و داروسازان گنابادی مقیم مشهد که به منظور شرکت در مراسم گرامیداشت روز پزشک و تجلیل از خدمات 60ساله دکتر روحانی در شهرستان حضور یافته بودند، از بخش‌های مختلف مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی بازدید کردند.
جمعی از این پزشکان که سابقه فعالیت در بیمارستان‌های 22بهمن و 15 خرداد را داشتند، پس از حضور در این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی و بازدید از بخش‌های داخلی، جراحی، اتاق‌های عمل، طب تصویری، C.C.U  ،  I.C.U ،  N.I.C.U  ، زایشگاه، زنان و ... امکانات، تجهیزات و همچنین ساختمان این بیمارستان را بسیار خوب و عالی توصیف و بر لزوم حرکت دانشگاه در مسیر توریسم سلامت تاکید کردند.
تعدادی از این متخصصان پس از این بازدید اعلام آمادگی کردند که آمادگی دارند در انجام عمل‌های خاص با دانشگاه همکاری کنند و در این بیمارستان حضور یابند.