امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:11
38103
57953
28674811

پرده‌برداری از سنگ‌نوشته وقف‌نامه آخوند ملا محمد جویمندی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گناباد امروز با پرده‌برداری از سنگ‌نوشته وقف‌نامه آخوند ملا محمد جویمندی در ورودی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی گامی در جهت ترویج سنت حسنه وقف برداشتند؛ اقدامی که بعد از 167 سال یاد زنده‌یاد آخوند ملا محمد جویمندی واقف زمین این مرکز را برای همیشه زنده و ماندگار کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد در این مراسم، با تشکر از دکتر احمدی ریاست دانشگاه به خاطر فعالیت و همکاری خوب در زمینه‌های مختلف، اظهار کرد: تجلیل از واقفین یکی از مسائل مهمی است که موجب ترویج فرهنگ وقف می‌شود و دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این زمینه پیش قدم است.
وی، زنده نگه داشتن نام واقف را موجب ترویج سنت حسنه وقف عنوان و اظهار کرد: تجلیل از واقفین، عمل صالح و نیکی است که باید همواره انجام شود و سعی کنیم حداقل نام واقف زنده بماند.
مهندس حمید بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه از تلاش‌های ریاست دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قدردانی و اظهار کرد: اقدام امروز دانشگاه در راستای پاسداشت واقف، کار خوب و ارزشمندی است که امیدواریم در حوزه‌های مدیریتی و اداری نیز این روحیه پاسداشت و تجلیل از گذشتگان باقی بماند.
وی با تشکر از همه کسانی که برای احداث، تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی تلاش کردند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی می‌تواند به یک برند مطرح در منطقه تبدیل شوند.
مهندس بنایی، جذب 80 میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی در چند سال گذشته را کاری بزرگ و قابل تقدیر بیان و تاکید کرد: باید برای رسیدن به موفقیت‌ها و دستاوردهای بیشتر و بهتر در حوزه سلامت، برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری کنیم.
فرماندار گناباد هم در این جلسه با تاکید بر اهمیت گسترش فرهنگ وقف در سطح جامعه، اظهار کرد: هدف اصلی وقف که در دین ما از آن به عنوان شجره طیبه یاد شده، ایجاد عدالت اقتصادی و اجتماعی و کمک در جهت بهبود زندگی مردم است.
دکتر محمدعلی نبی‌پور با اشاره به جایگاه ویژه وقف در بین مردم شهرستان گناباد از گذشته تا کنون، ابراز کرد: حدود 50درصد از اراضی شهرستان گناباد وقف است که این نشان دهنده توجه اجداد و گذشتگان این شهرستان به موضوع وقف بوده است و ما به عنوان وارثان آن‌ها باید به این مجموعه ارزشمند احترام بگذاریم و در جهت احیا و حفظ آن‌ها تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از هزینه احداث یک پروژه صرف زمین می‌شود، ابراز کرد: وقتی برای احداث یک پروژه از موقوفات استفاده کنیم، هزینه‌ها به حداقل کاهش می‌یابد.
دکتر نبی‌پور، اقدام دانشگاه علوم پزشکی گناباد در زنده نگه داشتن نام واقف زمین بیمارستان علامه بهلول گنابادی را کاری ارزشمند بیان کرد و ضمن تشکر از دکتر احمدی ریاست دانشگاه در این خصوص، عنوان کرد: همه مسئولان و قشرهای مختلف مردم باید به حفظ موقوفات و زنده نگه داشتن یاد واقف توجه ویژه‌ای داشته باشند چراکه این‌گونه کارها موجب موجب تعمیق فرهنگ وقف و دلگرمی بیشتر واقفان می‌شود.