امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 18:44
39943
55566
28568752

همزمان با ایام ا.. دهه مبارک فجر از سه باب مسکن متخصصان دانشگاه علوم پزشکی گناباد بهره برداری شد.

در گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر ، سه باب مسکن متخصصان در بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان افتتاح شد.
به گزارش وب دا ، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح این پروژه ها که با حضور فرماندار ، امام جمعه ، جمعی از مسئولین شهرستان بجستان و اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد ، ماندگاری بیشتر متخصصان و ارائه خدمات بهتر و مطلوبتر حوزه سلامت در مناطق محروم را از جمله اهداف احداث مسکن متخصصان عنوان کرد و افزود: عملیات اجرایی سه باب مسکن متخصصان بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان از بهمن ماه سال گذشته آغاز شد.دکتر مرتضی تجددی افزود: برای احداث و تجهیز این سه باب مسکن که در مجموع دویست و چهل متر مربع زیربنا دارد ، بالغ بر دو میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون ریال هزینه شده است.
وی اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از این پروژه ها موجب ارتقاء خدمات بهداشتی درمانی و افزایش رضایتمندی مردم منطقه شود.
شایان ذکر است با بهره برداری از این پروژه ها ، تعداد مسکن های متخصصان بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان به پنج واحد رسید.